Hotel Agora


Een nieuw groen, milieuvriendelijk hotel!

Hotel Agora Brussel ligt in het centrum van Brussel, op één minuut van de Grote Markt en het Centraal Station. Het is een nieuw groen, milieuvriendelijk hotel in de nabijheid van alle touristische trekplijsters!

Reserveer nu!

Het Hotel

Over Hotel Agora

Een nieuwe milieuvriendelijk hotel in een gebouw uit 1696!

Hotel Agora is te vinden in het centrum van Brussel binnen de Unesco zone. Het is een uniek hotel met respect voor de omgeving, geopend in April 2016. Het hotel is nabij alle touristische attracties.

Een uitstekende locatie…

Het hotel ligt in het centrum van Brussel, op één minuut van de Grote Markt, Manneken Pis, de Beurs, de befaamde antiekwinkels op de Zavel, het Koninklijk paleis en meerdere musea. Ook het centraal station ligt slechts op één minuut stappen (met bussen en metro's naar het Europees parlement, Europese commisie en het station Brussel-Zuid (met directe verbindingen naar grote steden als Gent, Antwerpen, Bergen, Dinant, Doornik, de Ardennen etc). Er is een betaalende publieke parking op 50m.

Milieuvriendelijk

We gebruiken regenwater voor de toiletten, er zijn zonnepanelen aanwezig die zorgen voor warm water en de verwarming. Ook de toiletartikelen die we gebruiken zijn milieuvriendelijk. De kamers zijn goed geïsoleerd en maakten gebruik van gerecycleerd materiaal waar mogelijk.

Tot binnenkort,

Hotel Agora Brussel Grote MarktBooking - Expedia - Tripadvisor


Wat is Green Attitude & Eco Friendly ?
Green attitude eco friendly

Klaar om te boeken?

Reserveer uw kamer nu!